Episodi i plotë: E Diell 18 Tetor 2020 Entertainment Show


Top Channel Albania10.918 x viewsPublished on 18 October 2020

Description Of Download Episodi I Plotë E Diell 18 Tetor 2020 Entertainment Show Video Full Hd"E diell", programi argëtues, informues dhe edukativ i së dielës! Ky program integron në përmbajtjen e tij çdo moshë duke i dhënë një hapësirë çdo fushe me potencial interesant për të krijuar spektakël.
Producentë: Edi Manushi/Top Channel
Autore: Nevina Shtylla & Papadhimitri Film Production, Ervin Kurti, Jetmira Agalliu, Argjira Spanca, Sara Fani, Alban Male, Arnisa Lushaj, Armela Topi
Moderatorë: Edi Manushi, Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla, Ervin Kurti, Argjira Spanca, Alesia Bami, Graciano Tagani
Të ftuar: Shpat Kasapi, Valbona Mema, Isida Mollaymeri, Nard Ndoka
Rubrikat: Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla, Ervin Kurti, Argjira Spanca, Jetmira Agalliu, Graciano Tagani, Sara Fani, Alban Male, Arnisa Lushaj, Armela Topi, Glenti Nallbani


Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#eDiell#TopChannel